Перша ракетка України і п'ята ракетка світу Еліна Світоліна поділилася з шанувальниками кумедним відео в своєму TikTok-акаунті.

Так, українська тенісистка вирішила заінтригувати своїх підписників приготуванням до великого прання. У короткому ролику Світоліна продемонструвала вдома на карантині - на камеру летить її одяг і спідня білизна. І далі міг би бути епічний момент, а тут зірка виходить з повним тазиком брудного одягу і вирушає прати.

У дебютному поєдинку віртуального турніру від організаторів Відкритого чемпіонату Іспанії українка Еліна Світоліна поступилася румунці Соране Кирсте.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Світоліна двічі по ходу зустрічі вели в рахунку, однак програла з матчболов.

Згідно з результатами жеребкування, Світоліна опинилася в групі 2, де її суперницями стануть Йоханна Конта (Великобританія), Вікторія Азаренко (Білорусь) і відповідно Сорана Кырстя (Румунія).

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Еліна Світоліна у своєму Instagram опублікувала цікаве відео, на якому вона тренується нутеллою та солодощами.

Як повідомляв портал Знай.uа, Еліна Світоліна закликала коронавірус відступити, відео.

Також портал Знай.uа писав, що Еліна Світоліна показала комплекс вправ, які виконує вдома під час карантину.