80-и літня пенсіонерка Антоніна Ткачук з Черкас поставила новий рекорд бігу. Жінка на змаганнях для ветеранів у віковій категорії 80+ здобула перемогу на дистанції у 400 метрів.

Про це пише Радіо Свобода на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Антоніна Ткачук, фото Facebook
Антоніна Ткачук, фото Facebook

Антоніна Ткачук - звичайна пенсіонерка, яка радість бігу відкрила для себе лише у віці 40-ка років. Вона розповідає, що в якийсь момент вирішила почати бігати, робила це зранку. Через певний час жінка відчула, що почала почувати себе краще, а тому продовжила бігати. Лише з роками, у 70, Антоніна виявила бажання займатися спортом професійно і вступила до команди Черкаських ветеранів. Таким чином, у професійному спорті жінка вже 10 років. “Як на свій вік, я, виявляється, ще й непогано бігаю” - жартує жінка.

Антоніна щодня тренується: бігає до 10 км, раз на місяць біжить довгу дистанцію - до 30. Окрім того, Антоніна підтримує фізичну форму розминкою та вправами, веде активний і здоровий спосіб життя. Досі улюбленою частиною бігу для жінки є можливість вийти на вулицю рано-рано, інколи до сходу Сонця і спостерігати його пробудження, пробудження міста.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Під Києвом пенсіонерка оголосила війну лисицям і спалила ліс, - "Їх тепер хоч видно буде!".

Як повідомляв портал Знай.ua, На Львівщині зникла згорблена пенсіонерка у фіолетовому халаті, прикмети і фото.

Також Знай.ua писав, що Львівська пенсіонерка віддала псевдокопу всі заощадження, - стара схема спрацювала, як годинник.