У середу, 8 липня, стало відомо про трагічну загибель дворазового чемпіона світу з сноуборду Алекса Пулліна. Спортсмен загинув під час підводного полювання біля берегів австралійського міста Голд-Кост.

За версією правоохоронців, спортсмен плавав сам і шансів врятуватися у нього не було. Бездиханне тіло 32-річного сноубордиста знайшов інший дайвер.

Карета швидкої допомоги по прибуттю на місце інциденту 45 хвилин намагалася врятувати Пулліна, але в підсумку виявилися безсилі.

Спортсмен не приховував своєї пристрасті до підводного плавання і постійно ділився цим на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

"Нереальний день в океані! Кити співають і снують всюди навколо нас, спілкуються з чудовими людьми. А ще я принесу додому рибу, якої повинно вистачити на тиждень", - писав Алекс наприкінці червня.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Відомо, що Пуллін вигравав чемпіонати світу зі сноуборд-кросу в 2011 і 2013 роках. Також він ніс прапор Австралії на Олімпіаді в Сочі.

Колеги і шанувальники сноубордиста приголомшені трагічним звісткою і приносять слова співчуття його сім'ї.

"Ми приголомшені і засмучені раптовою смертю Алекса Пулліна, який сьогодні вранці загинув під час підводного полювання на Золотому узбережжі", - сказано в повідомленні членів спільноти сноубордистів Австралії.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 30-річна чемпіонка світу зі стрільби Бобана Момчіловіч-Величкович померла після важких пологів.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Києві помер легендарний футболіст "Динамо" і друг Лобановського Володимир Трошкін.

Також портал Знай.uа писав, що 3 липня помер Абдулманап Нурмагомедов – батько знаменитого бійця UFC Хабіба Нурмагомедова.