Київське “Динамо” провело першу презентацію нового тренера команди Мірчі Луческу. З пресконференції було зрозуміло, що основним завданням румуна на посаді головного тренера є відновлення колишньої слави столичного футбольного клубу. Однак незважаючи на настільки цікаве прийняте рішення — фанати клубу були не готові до подібного і залишилися незадоволені призначенням Луческу.

Ігор Суркіс, який є президентом “Динамо”, прокоментував протести вболівальників і повідомив, що зустрічався з фанатами для пояснення власної точки зору. Він підкреслив, що клубу необхідна підтримка. Так, Суркіс натякнув, що якщо подібне свавілля буде продовжуватися і далі, у них є важелі впливу, які дозволять припинити існуючі протести.

До того ж, Луческу необхідний “Динамо” Києву для виходу на більш якісний, новий рівень за словами президента клубу. І ніяких образ на адресу київського “Динамо” і його вболівальників за останні 12-13 років у пресі він не знайшов, тому будь-які образи на адресу румунського фахівця необхідно залишити у минулому.

Сам же Мірча Луческу повідомив, що його помічниками виступатимуть легендарні для киян футболісти Олег Гусєв і Огнен Вукоєвич, робота яких буде полягати в поліпшенні групи атаки і середини поля. Тоді як колишній тренер “Шахтаря” займеться захистом і контролем всіх процесів. Колишній тренер Михайличенко так і займе запропоновану йому посаду спортивного директора, а Михайлов буде тренером воротарів. Також всю увагу буде приділено спробам уникнення всіляких м'язових травм.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Після цього Луческу розповів про дзвінок Рінату Ахметову, який виступає президентом головного суперника київського клубу — “Шахтаря”. У розмові йшлося про підписання контракту з “Динамо” і олігарх побажав йому удачі, так як зрозумів про бажання Мірчі Луческу повернутися в Україну і допомогти в розвитку чемпіонату України, молодих талановитих хлопців в “Динамо”, які бажають рости.

""Шахтар" – це божевільна історія. Але це історія. Це почуття, емоції. Вони є. Була проведена класна робота. Але я професійний тренер, і повинен йти вперед. Моя повага до того, що було в "Шахтарі". Спасибі президентові, уболівальникам, гравцям, але ця сторінка перегорнута" — говорить румунський тренер.

Нагадаємо, легендарний Роналдіньо довів "Барсу" до сліз.

Як повідомляв "Знай.uа", Василь Ломаченко зійшов на Олімп боксу.

Знай.uа писав про життєвий шлях Мірчі Луческу.