Українська тенісистка, п'ята ракетка світу Еліна Світоліна активно завойовує соціальну мережу TikTok, але не все у її віртуальній діяльності залишається без наслідків. Так, чергове кумедне відео стало причиною травми спортсменки - танці призвели до болю в шиї.

Читайте Знай в Google News!

Про це вона розповіла в інтерв'ю Tennis United.

"Я повторювала ці рухи кілька разів (але не так часто, як в інших відсів) і в підсумку пошкодила шию. Коли вимахувала волоссям, то отримала травму! Мені довелося піти до остеопата, бо боліла шия, я ходила до лікаря десь тиждень", - розповіла Світоліна.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Почекай, ти серйозно отримала травму, коли ось так вимахувала волоссям?" - перепитала ведуча.

"Так! Просто я так часто робила це рух і щось там пошкодила", - пояснила спортсменка.

Далі тенісистки обговорили тікток Дар'ї Касаткіної, яка повторювала танець Світоліної.

"О, вона така смішна, ха-ха! Я так сильно сміялася, коли побачила, це така ржомба. Тому що я думала, що у мене вийшло не так здорово, але потім мені на очі попалися руху справжнього професіонала, ха-ха!" - сказала Еліна

Схоже, що це не перша травма, до якої призводить TikTok у Світоліної. Не так давно вона, імовірно, отримала опік пальців танцюючи біля сковорідки з млинцями.

Тоді Світоліна в руці тримала лопатку, яка зазвичай пристосована для перевертання їжі. Проте спортсменка вирішила скористатись рукою для перевертання млинці і, очікувано, отримала опік пучки або декількох пучок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Світоліна пояснила свій провал на турнірі в Катарі - несподівано для всіх.

Як повідомляв портал Знай.ua, Світоліна закликала коронавірус відступити, відео.

Також Знай.ua писав, що Світоліна знялася в стильній фотосесії від WTA.