Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс розповів, як працюватиме з київським клубом скандально відомий новий тренер Мірча Луческу.

Про це Суркіс повідомив ресурсу Новое Время.

Президент команди заявив, що головне завдання нового тренера - "незважаючи ні на що, боротися за перше місце в УПЛ". Він також зазначив, що запросив Луческу в команду, "тому що він професіонал".

ось ці поділу, що він в конкуруючому клубі тренував, для нього не працюють. Я розмовляв з іноземними колегами, описував ситуацію, а вони мені кажуть: що тут такого? Карло Анчелотті тренував різні команди, протиборчі. Ось Альберто Дзаккероні тренує Інтер, потім тренує Мілан, потім йде в Ювентус. Тобто я розглядав це питання з професійної точки зору. А мене хочуть звинуватити, що я хотів насолити Шахтарю або що Луческу добре знає Шахтар.

"Думаю, що побудувати Шахтар у Києві йому не вдасться, тому що у кожного своя філософія, — помітив Суркіс. - Сьогодні в Шахтарі на контракті 13 бразильців, з яких два — з українським громадянством. Ми пішли іншим шляхом і спробуємо пройти його до кінця".

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

ми дали можливість розвиватися нашій молоді, додатково реконструювали корпус для дитячої спортивної школи. І сьогодні наш акцент на українських хлопців. Ось цього року випущено 25 хлопців 17 років. З них 14 людей почали працювати в команді U-19, і у багатьох з них є майбутнє у великому футболі

Нагадаємо, раніше Чемпіонат України 2020/21: стали відомі всі учасники УПЛ наступного сезону.

Як повідомляв портал "Знай.иа", українці коментують розгромну перемогу Шахтаря над Базелем:"це схоже на згвалтування".

Також "Знай.иа" писав, що двоє футболістів "Динамо" інфікувалися коронавірусом - весілля пішло не на фарт.