У рідному місті президента України Володимира Зеленського Кривому Розі відновив своє існування футбольний клуб"Кривбас". Цією радісною подією з українцями поділився сам глава держави.

Читайте Знай в Google News!

" я щиро бажаю йому успіхів і перемог! Не тому, що це команда з мого рідного міста. А тому, що кожному регіону України вкрай потрібно якомога більше приводів для радості і гордості", - пише він в Telegram.

Зеленський розповів, що за останні дні здійснює поїздки по регіонах країни і розуміє, наскільки важливо "зшивати" Україну.

Зеленський, скріншот: Youtube
Зеленський, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

"Мова не тільки про єднання навколо національної ідеї. Не тільки про нові дороги і мости, які з'єднують країну. Мова і про єднання українців навколо щасливих емоцій. Спорт, зокрема футбол, вирішує це завдання. Саме тому ми зробимо все можливе, щоб Першість України з футболу знову стала справжнім святом для людей.

Щоб новими перемогами на найвищому рівні знову радували вболівальників "Дніпро«, харківський» Металіст«, львівські» Карпати«, одеський» Чорноморець«, луцька» Волинь«, ужгородська» Говерла«, Запорізький і донецький» металурги«, чернівецька» Буковина«, звичайно – сімферопольська» Таврія", а також багато інших.

І щоб таке поняття, як» клуби-переселенці", назавжди зникло з ужитку.

І настане день, коли класичне українське дербі між «Динамо» і «Шахтарем» відбудеться на «Донбас Арені», в українському, мирному і спокійному Донецьку", - написав президент.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Зеленський заявив про позитивні досягнення в переговорах по Донбасу.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленського спіймали на рекламі, в партії тут же знайшли лазівку в законі.

Також Знай. ua писав, що Зеленський розповів про справжню роль України у затриманні " вагнерівців".