Колишній чемпіон світу в легкій вазі українець Василь Ломаченко після поразки від американця Теофімо Лопеса переніс операцію. Виявилося, що перед боєм Лома отримав травму плеча, відколів хрящ, про що ніхто з команди боксера не підозрював.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Василь Ломаченко, фото Getty Images
Василь Ломаченко, фото Getty Images

Журналісти пишуть, що в понеділок, 19 жовтня, Ломаченка прооперували. Ситуацію прокоментував доктор Ніл Ельаттрахе.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Василь Ломаченко, скріншот: YouTube
Василь Ломаченко, скріншот: YouTube

"Коли він приїхав з України на останні етапи підготовки до бою, він відчував проблеми з плечем. Виявилося, що він сильно забив ротаторну манжету і відколів шматок хряща, але ми про це не підозрювали. Ми знали, що він сильно пошкодив обертальну манжету і сильно пошкодив кістку в місці прикріплення обертальної манжети до плеча. Це сталося приблизно за шість тижнів до бою, і ми доставили його туди, де йому було досить комфортно тренуватися. Він сказав, що може нормально тренуватися, але продовжував відчувати дискомфорт під час бою", - цитує доктора Yahoo Sports.

А ось американське видання пише, що після одного уколу знеболюючого лікар заборонив Ломаченку тренуватися і він пропустив тиждень спарингів. Батько і тренер боксера Анатолій Ломаченко наполягав на тому, щоб перенести поєдинок з Лопесом, але Василь не погодився.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, у Ломаченка, якому не допомогли руські попи, назвали умову для реваншу з Лопесом.

Як повідомляв Знай.uа, юний боксер з Хмельницького пішов по стопах Кличка - мама, зустрічай чемпіона.

Знай.uа писав, "Ювентус" прилетів до Києва без Роналду: португалець подивиться матч проти "Динамо" вдома.