Український професійний боксер Олександр Усик розповів, що отримує від користувачів соціальної мережі "Інстаграм" повідомлення з порадою забиратися геть з України та їхати в Росію.

Читайте Знай в Google News!

Про це зайшла мова під час інтерв'ю програмі "Без гриму" з Анною Буткевич.

Олександр Усик зізнався, що часом отримує від уболівальників безглузді особисті повідомлення. Зокрема, за словами українського боксера, фанати чомусь старанно відправляють його в Росію.

"Я почав заходити в Direct - таку муть іноді пишуть, відправляють мене кудись. Мовляв, валізи, квитки тобі купимо. Я ржав з кожного. Пишуть: "Збирай сумку, ми купимо тобі квитки, їдь до Москви".

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

А ось залицянь від жінок атлет отримує не так і багато.

"Жінки надсилали сердечка. Голих фотографій не було жодної. Відповідаю на пацана. Дуже сильно радий, що мені цього не надсилають. Блін, навіщо? Це ж спокуса. Кожна людина підвладна спокусі", - зізнається Усик.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, чемпіонку світу жорстко присоромили, не повіривши, що вона жінка: "у ролі кого я по життю, і в ліжку".

Як повідомляв Знай.ua, проти Лому немає прийому: у мережі порівняли ударні техніки Ломаченка і Лопеса.

Знай.ua писав, Ломаченко показав, як проходить його день: наповнений рухом, адреналіном і новими викликами.