Півзахисник французького футбольного клубу "Анже" Фарід Ель-Мелалі отримав умовний термін за публічну мастурбацію.

Так, 23-річний гравець вчиняв вказане правопорушення тричі у квітні та березні поточного року. Він роздягався і мастурбував в публічному місці міста Анже перед двома жінками, яких було визнано потерпілими.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Get Football News France.

Фарід Ель-Мелалі, фото: footballua.tv
Фарід Ель-Мелалі, фото: footballua.tv

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

За інформацією журналістів, на суді футболіст визнав свою провину. Це дозволило пом'якшити для нього вирок. Суд оштрафував Ель-Мелалі на 2 тис. євро, зобов'язав відшкодувати витрати жертвам, засудив його умовно на 18 місяців позбавлення волі і зобов'язав звернутися до психіатра.

Фарід Ель-Мелалі, фото: footballua.tv
Фарід Ель-Мелалі, фото: footballua.tv

Адвокат першої жінки розповів, що гравець Анже двічі з'являвся біля вікон будинку його клієнтки і мастурбував перед нею. Захисник другої потерпілої повідомив, що футболіст займався непристойною справою, коли друга потерпіла працювала на зміні офіціанткою в одному з ресторанів міста.

Варто також нагадати нашим читачам, що у Львові на Сихові під 84 школою мастурбував чоловік і просив іншого йому допомогти. За словами очевидця події обидва молодики були в стані сильного алкогольного сп'яніння. Місцеві жителі сподіваються, що правоохоронці будуть надалі пильніше стежити за порядком в мікрорайоні, щоб не допускати подібних ситуацій і розпивання алкогольних напоїв в громадських місцях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, під Дніпром горе-мати поселила дитину на звалищі - пляшка дорожча.

Як повідомляв Знай.uа, у Дніпрі голий збоченець вивалив "дружка" на очах у дітей, батьки нажахані.

Знай.uа писав, у Дніпрі збоченця примотали до стовпа скотчем - показував дівчаткам те, що в штанях.