Дружина українського футболіста Олександра Зінченка Влада Седан опублікувала кумедне фото з домашніми улюбленцями – двома собаками породи Французький бульдог.

Читайте Знай в Google News!

Барвисте Осіннє фото вона опублікувала в Instagram.

"My guys 💗 тепер вони мене вигулюють)", - написала дівчина.

На знімку дівчина позує з двома улюбленими собаками. Вона вирішила розбавити сірі осінні будні яскравими нарядами, як для себе, так і для улюбленців.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Влада Седан, фото: Instagram
Влада Седан, фото: Instagram

Шанувальники не пройшли повз публікації і написали чимало компліментів як дівчині, так і її собакам. Одні відзначили, що вони схожі на ланцюгових псів, інші назвали їх солодкими, а треті вказали на особливість породи і відзначили, що вони пердять і хропуть.

"Як же бісять українці які в житті спілкуються українською а пишуть пости росіянською", "Ось це ви стильні", "Стиляги", "Клас", "На стилі", "Зіна сьогодні на старті", "Які гарні", " Шо за ланцюгові пси?", "Ой які ви всі солодкі", "охоронці", "Смішнюки", " Вони ж пердять і хроплять😉", "які собачки красиві, мм", "Найкращі тілоохоронці, саме головне працюють за їжу", "Найкращі тілоохоронці, саме головне працюють за їжу", "Вишукані Смотреть дивитися в обидві", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, найяскравіша любов збірної України, Зінченко показав трепетні кадри з весілля.

Як повідомляв Знай. ua, дружина Зінченка Влада Седан перетворилася на Фреймут.

Також Знай. ua писав, що дружина Зінченка Влада Седан пригубила вина з собакою.