Перша в історії очна зустріч київських хокейних клубів ″Крижані Вовки" та "Сокіл" закінчилась епічною бійкою.

Читайте Знай в Google News!

В понеділок 9 листопада відбувся поєдинок шостого туру Української хокейної ліги, в якому ″Крижані Вовки″ змагалися з ″Соколом″. Гравці команд противників влаштували справжнє льодове побоїще.

Схоже, що знамениту фразу із відомої радянської пісні ″У хокей грають справжні чоловіки, боягуз не грає в хокей″ сучасні хокеїсти розуміють по своєму.

Так, під час матчу сталася жорстка бійка між "Льодяним Вовком" Кирилом Фроленком та ″Соколом″ Олександром Павленком.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У третьому періоді за рахунку 3: 3 проти хокеїста "Сокола" Ярослава Панченко застосували грубий силовий прийом. Павленко вирішив заступитися за одноклубника та влаштував розбірку з Фроленком на льодовій арені, застосувавши кулаки.

Фроленко повалив Павленка на лід та, не стримуючи гніву, добивав лежачого опонента. Навряд чи можна назвати такі дії поступком справжнього чоловіка.

Відео з бійкою з'явилося на офіційному каналі YouTube УХЛ.

Варто зазначити, що цей матч став першою очною зустріччю в історії київських клубів, а льодове побоїще - першою бійкою в нинішньому сезоні УХЛ Паріматч.

Що ж до спортивного результату матчу, то він завершився перемогою "Сокола"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, помер гравець чернівецької команди з хокею

Як повідомляв портал Знай.ua, справжній курйоз стався з воротарем, якому дійсно прилетіло за комірець

Також Знай.ua писав, хокейний рефері відірвав собі палець у прямому ефірі