Лінда Джагер народилася в провінції Онтаріо, Канадал, 12 серпня 1958 року. Жінка проживає там досі, їй 62 роки, а її фігура відрізняється спортивністю, не властивою багатьом після 40 років.

Сьогодні ми дізнаємося, чим вона займається по життю і яким чином їй вдається підтримувати себе в такій прекрасній формі.

Читайте Знай в Google News!

Її секрет молодості-це правильне харчування і постійні фізичні навантаження, які з'явилися в її житті в 21 рік. Активні тренування є частиною життя Лінди до цих пір. 30 років Джагер займалася спортом у себе вдома, так як боялася відвідувати тренажерний зал.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Однак в певний момент зважилася і захопилася бодібілдінгом. Тому, за останні 11 років, їй вдавалося п'ять разів вигравати першість з культуризму в провінції, змагаючись з жінками від 38 років.

Лінда і по сьогоднішній день продовжує виступати поряд з професіоналами. Кожен день жінка прокидається о пів на п'яту ранку для занять кардіо тренуванням. Увечері ж 62-річна спортсменка відправляється в спортивний зал для силової програми.

Домогтися посилення результату їй допомагає правильне харчування і вживання великої кількості води. Також вона дотримується двох головних правил здорового способу життя - "ні" стресам і не менше семи годин відпочинку на добу. Їх дотримання і є головним секретом молодості, в чому Лінда переконалася особисто.

У свої 62 роки вона встигає бути і п'ятикратною чемпіонкою, і фітнес-тренером і моделлю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Львові святкує ювілей легендарна спортсменка, 102-а вона як огірочок.

Як повідомляв "Знай.ua", найстаріша альпіністка України свої дні народження відзначає в горах.

Знай.ua писав, як 68-річна бабуся дебютувала в боях без правил (відео).