Рулет з риби-страва, яка не втрачає актуальності ні в одній країні світу. Свіжа риба ніжного засолу з ароматним наповненням стане відмінною закускою до столу.

Рулет зі свіжовиловленої скумбрії готують рибалки, але так як в містах немає можливості зловити таку рибу, можна використовувати свіжоморожену. Для створення страви потрібно всього лише 20 хвилин і час на засолювання риби.

Інгредієнт

Скумбрія-3 штуки;

Спеції-сіль, перець, лавровий лист, часник.

Лавровий лист, часник і перець краще подрібнити вручну або на блендері.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Спосіб приготування

В першу чергу потрібно підготувати рибу. Скумбрію чистять від нутрощів, відрізають голову, хвіст і плавники. Далі рибу потрібно надрізати уздовж хребта і витягнути його. Після цього її потрібно рясно посолити і поперчити, перекласти лавровим листом. Всередину кладеться подрібнений часник.

Риба загортається в рулет. При бажанні можна згорнути половинки окремо, а можна внахлест скрутити їх в рулет від хвоста до голови. Все упаковується в харчову плівку і надійно скручується. У такому вигляді риба повинна провести 6-8 годин в холодильнику, а потім ще полежати в морозилці. Після цього можна подавати рулет до столу.

Нагадавши, Знай розповідав, як запекти в духовці скумбрію, щоб вона зберегла всі корисні властивості і свій неповторний аромат.

Також Знай писав, що можна приготувати солону скумбрію в домашніх умовах. Рецепт настільки простий, що підійде навіть початківцям господиням.

Нещодавно Знай передавав, що копчену скумбрію можна не тільки купити в магазині, але і приготувати вдома.