Марина Бех-Романчук-українська легкоатлетка-чемпіонка. Дівчина відома своїми перемогами і спортивним духом на всю країну.

Вона не раз представляла Україну на міжнародних змаганнях, продовжуючи паралельно радувати своїх шанувальників новими знімками в соціальній мережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

25-річна дівчина одружена з українським плавцем Михайлом Романчуком з 2018 року. Хлопець зовсім недавно став володарем нового рекорду Європи на дистанції 800 метрів вільним стилем.

Зараз Бех-Романчук поділилася парою знімків з коханим в турецькому місті Памуккале, який знаменитий своїми термальними джерелами, розташованими на терасах з білого вапняку. "Якщо мрія збудеться, то тільки з тобою", - підписала вона фотографії.

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

На першому вони постали в романтичній позі посеред термального джерела. Романчук притримує свою дружину за стегна, піднявши її і спостерігаючи знизу вгору. Дівчина дотримується за шию партнера в білосніжному купальнику. На другому фото увага сфокусована на їхніх руках.

"Вау, це дивовижні фотографії! Воістину натхнення навіть для інших професійних спортсменів", "Неймовірно класно і мило", "Вау, які ж ви красиві, надихаєте", — написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українську чемпіонку Бех-Романчук побачили в мокрому купальнику: "Дівчина Джеймса Бонда"

Як повідомляв "Знай.ua", Українська чемпіонка Бех-Романчук кокетливо спустила халатик - пружне тіло побачили всі.

Знай.ua писав, український плавець Романчук встановив новий рекорд: він тримався 8 років.