На старті гран-прі Формули-1 в Бахрейні сталася масштабна аварія. Болід Ромена Грожана вилетів з траси, врізався в огорожу і вибухнув. Аварія сталася через зіткнення з Данилом Квятом.

У Ромена тільки незначні опіки рук і щиколоток. Він самостійно вискочив з палаючої машини і попрямував в карету швидкої допомоги.

Читайте Знай в Google News!

Remote file

Ось що означає "народитися в сорочці". Болід "Хаас", за кермом якого сидів француз Ромен Грожан, на першому колі гонки врізався в огорожу, після чого вибухнув.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Аварія // twitter.com/F1
Аварія // twitter.com/F1

Грожан пробув у палаючому боліді кілька секунд, але зміг оперативно вибратися з нього. Покинути межі траси йому допомогли маршали, миттєво прибули на місце аварії.

Аварія // twitter.com/F1
Аварія // twitter.com/F1

Причиною аварії стала невдала спроба обгону грожаном росіянина Данила Квята з "Альфа Таурі". Гонку француз починав на 19-му місці, провівши вчора невдалу кваліфікацію. Однак його здоров'ю нічого не загрожує.

Аварія // twitter.com/F1
Аварія // twitter.com/F1

Одразу ж після аварії Грожана організатори гонки наказали негайно зупинити її. Гонку повинні були відновити мінімум через 45 хвилин після інциденту, вирішивши проблему з бар'єром, в який врізався пілот.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, чемпіон світу розбився в ДТП. Футболіст "Баварії" і збірної Франції 22-річний Кінгслі Коман потрапив у жахливу ДТП.

Як повідомляв портал Знай.uа нардеп Юзик розбив авто під Радою

Також Знай.uа писав, соратник Ляшка розбився в ДТП на Волині