Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на офіційному акаунті телеканалу "1+1" з'явилося відразу кілька фото-колажів зі знаменитістю, на яких Тіна позувала в різних вбраннях. Так, артистка продемонструвала всі свої образи з шоу "Танці з зірками", незмінною ведучою якого є разом з Юрієм Горбуновим.

Красуня за 12 випусків приміряла безліч розкішних і елегантних дизайнерських суконь з паєтками, глибоким декольте, високим розрізом на нозі, демонструючи шикарну струнку фігуру і вигідно підкреслюючи її достоїнства. Свої образи Кароль також розбавляла стильними аксесуарами і макіяжем, різними зачісками.

"Протягом усього сезону @tanci1plus1 ведуча шоу Тіна Кароль (@tina_karol) вражала неповторними перевтіленнями.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Який з цих образів сподобався тобі найбільше?

Залишай цифру в коментарях 😍⬇️"

Фолловери не пройшли повз: "Для мене Тіна найкраща в будь-якому образі 😍♥️👌", "Завжди красива ❤️", "Тіна богиня😍 у всьому прекрасна🔥🔥", "Тіночка всюди шикарна 😍🔥", "Красуня 😍".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.