Українська співачка Ірина Білик, сучасний репертуар якої складають в основному російськомовні пісні, вирішила епатувати свою авдиторію новим відео, у якому зірка демонструє себе й справді старою.

Читайте Знай в Google News!

Відповідна публікація була розміщена у розділі сторіз на сторінці Білик у соціальній мережі "Інстаграм".

На короткому відео можна побачити, як фільтр обробляє обличчя естрадної зірки і вона тепер має глибокі зморшки на шкірі, яка вже втратила пружність і тягнеться вниз під власною вагою. Також програма дещо деформувала форму черепа.

Ірина Білик, Instagram сторіз
Ірина Білик, Instagram сторіз

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Хто хоче побачити, який вигляд матиме Ірина Білик років через сто? Мої малятки, вмикайте ТікТок", — каже вона своїм зістареним голосом.

Ірина Білик, Instagram сторіз
Ірина Білик, Instagram сторіз

Дивовижним чином, Білик після штучної зміни віку стала ще більш схожою на одіозну Таїсію Повалійю

Імовірно, своєю витівкою в інстаграмі Білик хоче привернути увагу до себе у більш молодому конкурентові ТікТоці, який почали активно завойовувати українці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.