Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська, яка сидить в тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з мільйонною армією шанувальників фото і відео зі свого життя та творчості в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно 45-річна виконавиця хітів "Білий літак" і "Полюби меня такой" розмістила кадри, зроблені під час її концертів. Варто зазначити, що на фото Наталя виглядає надзвичайно в яскравих нарядах і в оточенні танцюристів.

"Чи скучили ви за живими концертами? 🎤 Я - дуже🥺 Цієї неділі я сама сіла подивитися власний концерт на 1+1 після фіналу Танців. 💃 🕺 Дивіться його зі мною тепер на Youtube. Пишіть що вам сподобалося, а особливо, що ні. Поки я придумую нове шоу - я встигну врахувати ваші побажання, мої рідні❤️", - написала Могилевська.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

У коментарях шанувальники засипали артистку компліментами і підкреслили, що їм також не вистачає живих концертів під час коронавірусного карантину.

"Скучила дуже, побігла дивитися 🤗❤️❤️❤️", "Дуже! 💞", "Нові виступи та костюми🔥🔥🔥", - зазначили користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раніше Наталія Могилевська зізналася, що колись любила починати день з келиха вина.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наталія Могилевська накинулася на друга Зеленського з "Квартал 95": "Протизаконні".

Також портал Знай.uа писав, що Наталія Могилевська здивувала українців несподіваним перевтіленням: "Нелегка праця".