Влад Топалов - один з найвідоміших російських виконавців. Його пісні відомі ще з початку 2000-х років.

Він продовжує вести сольну кар'єру після розпаду групи Smash, і частенько радувати своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram новими знімками і відео.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно його дружина Регіна Тодоренко розповідала, що іноді між ними виникають моменти, коли їй хочеться розлучитися. А зараз він опублікував у себе в профілі фото з дружиною за столом. Тільки перед Тодоренко знаходиться частина коробки з — під піци, в якій знаходиться все смачніше блюдо, а ось навпроти Влада-лише один шматочок. "Я знову дуже багато їм.... Це дуже-дуже погано....", - написав він у підписі до фото.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Якщо ти отримуєш від цього задоволення, то це добре, назад)", "Їсти - краще, ніж голодувати!", "Це через зиму і холод, організм накопичує жирок, щоб грітися", "Влад, чому відписався від Олени? А ми так чекали вашого спільного прямого ефіру )))", "Да ладно вам, якщо їсти хочеться, чому б і не поїсти. Я теж люблю добре поїсти", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, сумна Тодоренко у сльозах зізналася, що стряслося з Топаловим: "Не треба робити драму"

Як повідомляв "Знай.ua", Тодоренко не дарма говорить про розлучення? Топалов фліртує з партнеркою по танцях

Знай.ua писав, у Топалова запідозрили анорексію: "Причин не жерти не бачу"