Чоловік відомої української співачки і солістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Зараз чоловік вирішив заговорити про фотографії хлопців "на торсі" і засудження на адресу авторів подібних знімків.
Читайте Знай в Google News!

"Ненавиджу, коли виставляють хлопці фотки на торсі. Це часто чули від мене всі мої друзі. Я щиро не розумів цього "хвастощів". - Навіщо вони займаються самозамилуванням? Ой, Та він дрищ! А цей жирний! Осуд! Це єдине, в чому багато, і я в тому числі, просто професори. Ми знаємо, як і кому краще жити, що можна викладати в особистий аккаунт, А що ні", — почав розповідати він.

Потім Дантес додав, що все-таки — не полюбивши себе, не полюбиш і людей навколо. А кожна перемога іншої людини, на його думку, є "твоїм" поразкою, що породжує ненависть до себе. "Який же це легкий шлях! Шлях нелюбові. Але варто тобі взяти себе в руки, привести себе в порядок (у відповідності з твоєю системою координат), привести в порядок побут, як ти починаєш помічати працю/сміливість/думка людей навколо. Ти починаєш пишатися, любити, переживати навіть за незнайомих тобі людей", — поділився співак.

А сам він, під особистим фото з оголеним торсом, заявив, що знаходиться лише на самому початку шляху. Йому вдалося лише трохи привести себе в порядок, але вона черги побут, робота, ставлення до людей та інше. Тому він засуджує кожен поганий коментар під будь-якими фотографіями всіх людей.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Дантес зізнався у свинстві та власному смороді: "З кожним таке бувало"

Як повідомляв "Знай.ua", чоловік Дорофєєвої Дантес похвалився успіхами з чужою жінкою: "Дивись, я сам..."

Знай.ua писав, відомий комік потряс голою п'ятою точкою заради чоловіка Дорофєєвої Дантеса.