Українська співачка Аліна Гросу, яка не так давно пройшла через розлучення, написала, що зовсім не знає, що їй планувати на новорічний вечір.

Читайте Знай в Google News!

Відповідна публікація була розміщена на сторінці зірки у соціальній мережі "Інстаграм".

На фотографіях цієї сесії Гросу одягнена у червоного різдвяного светра з зірками й оленями, джинси та високі білі чобітки. Дівчина сидить з задумливо-сумним виразом обличчя, яке контрастує з її звичним веселим норовом. Залишається лише гадати, чи не стало приводом для суму розбите цього року серце. Аліна розмістилася на підвіконні, на якому можна побачити новорічні прикраси, і дивиться у вікно.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Друзі, як плануєте зустрічати Новий рік? :) може і мені порадите?) Настрою святкового ось зовсім поки немає 🙄" — звернулася до своїх підписників знову самотня жінка.

"Чекати чи не чекати цей локдаун і залишити все бідні ялинки в цілості й схоронності в лісі 🎄🎄" — бідкається з такого звичного для простих українців приводу зірка.

"Не треба сумувати 😉. У Новому році обов'язково все налагодиться, головне вірити", — намагається дати Гросу втіху у своєму коментарі стурбована українка.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram


Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати в захваті.

Раніше портал "Знай" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначною заявою.


Також портал "Знай" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.