Лілія Ребрик - одна з найпопулярніших українських телеведучих. На своїй сторінці в Instagram, вона активно публікує записи про події зі свого життя. Особливо користувачі люблять рецепти Лілії, які також із завидною регулярністю з'являються на її сторінці. Наприклад, 5 грудня вона опублікувала оригінальний рецепт чаю.

" Чи заморочувалися ви коли із приготуванням чаю? Просто впевнена, що більшість - ні! Я люблю заморочуватися на кухні. Навіть якщо готую чай! Бо для мене приготування страв-це свого роду релакс, можлівість подумати і розставити все у голові по поличках.",- так почала свій рецепт Ребрик

Свій рецепт Ребрик називає"зимовий чай". Для його приготування вам знадобляться наступні інгредієнти:
цукор-100 гр;
мед-2 ст. л.;
апельсин-0.5 шт;
лимон-0.5 шт;
яблуко - 1 шт.;
окріп – 1 стакан;
вода-0.5 л.;
чорнослив-6 шт;
перець горошком-3 шт;
гвоздика-3 шт;
кориця - 0.3 чайн.л.
Для приготування цього чаю необхідно замочити чорнослив в окропі. У каструлі потрібно розігріти цукор до карамельного кольору, після чого перемішати. Фрукти потрібно дрібно нарізати, додати в каструлю з цукром, і додати перець, гвоздику і корицю. Мед потрібно розвести в теплій воді.

Набряклий чорнослив необхідно розкласти по склянках, там же повинні бути і фрукти. Заливаємо це водою з медом. Ребрик підносить свій рецепт чаю, як дуже корисний для імунітету і шалено смачний.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ведуча Лілія Ребрик відзначила перший день зими з кумом Лободи:"починаю чекати Новий Рік".

Як повідомляв портал Знай.uа, ведуча Лілія Ребрик вирішила прискорити кінець 2020 року: всім вже набрид.

Також портал Знай.uа писав, що Лілія Ребрик відкрила двері своєї спальні для українців: такою її бачив тільки чоловік.