Відома російська артистка, зірка хітів "Я народилася в Сибіру" і "Роза чайна" Маша Распутіна періодично радує своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram новими фото і відео.

Якось жінка заявляла про те, що незадоволена сучасними співаками, що знаходяться на вершинах хіт-парадів, не маючи голосу і таланту.

Читайте Знай в Google News!

Зараз вона поділилася невеликим відео з келихом в руці в одному із закладів. "Сьогодні хороший день. Ми ось сидимо, тут ось прекрасний вид. Які гарні околиці, грає музика", - розповіла Распутіна. На ній можна помітити ланцюжок з хрестиком і не однотонне вбрання, верхній гудзик якого застебнута, проте знизу зберігається невеликий проріз.

"Розкажіть будь ласка чому вас немає на великій сцені. У вас мільйони шанувальників, ви маху можете дати будь-хто , і до сих пір збирали б аншлаги!!!", "Маша, захоплююся Вами! Ви неповторна співачка! Ваш голос неймовірний! Ваш голос потужний, пісні (ВСЕ!) у вашому виконанні це щось! Такими як ви країна повинна пишатися!", "Маша ви кльова.єдине брови.вони дуже темні", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше