Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram. Зараз за життям артистки стежить більше 6 мільйонів підписників.

Нещодавно 38-річна виконавиця поділилася в своїх Insta Stories чудовою новиною – її нова композиція під назвою "Молоко" вже доступна на всіх музичних майданчиках.

Так, співачка записала нічне відеозвернення для шанувальників, а також прикріпила посилання на прослуховування і скачування синглу. Крім того, Світлана показала невеликий уривок з романтичної пісні, в якій співає про самотність та кохання.

"Ну що, мої хороші, просто зараз наш новий сингл "Молоко" ви зможете почути і закачати ось тут. А вже завтра ви зможете почути наш новий кліп", - сказала Лобода.

скріншот Insta Stories Світлани Лободи

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

скріншот Insta Stories Світлани Лободи

скріншот Insta Stories Світлани Лободи

Варто зазначити, що у свіжій публікації артистки можна побачити частину нового кліпу на пісню "Молоко", режисером якого став відомий український кліпмейкер Алан Бадоєв.

Нагадавши, раніше в новій пісні Світлани Лободи знайшли відсилання до язичницького бога Молоха, що пожирає немовлят.

Як повідомляв портал Знай.uа, Світлана Лобода покинула сцену "Золотого грамофона" з великим скандалом: вся справа у ванні.

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода змусила фанатів понервувати новим фото: "Вже немає сил".