Американська співачка, кумир мільйонів підлітків по всьому світу Біллі Айліш потроху відходить від образу "bad guy". Не секрет, що дівчина частенько радує шанувальників в соціальних мережах різними кадрами з життя, але і не забуває про своїх друзів.

Так, Біллі привітала Джона Дженіка, генерального директора лейблу Interscope Records, за те, що він зміг вивести свою команду на вершину рейтингу "Billboard Hot 100".

Публікація Біллі Айліш, скріншот: Instagram
Публікація Біллі Айліш, скріншот: Instagram

Про це стало відомо завдяки новій публікації Біллі Айліш в мережі Instagram.

Публікація Біллі Айліш, скріншот: Instagram
Публікація Біллі Айліш, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Мої вітання Джон, за те, що ти номер 1. Люблю тебе, Interscope", - написала артистка і додала три фотографії.

Публікація Біллі Айліш, скріншот: Instagram
Публікація Біллі Айліш, скріншот: Instagram

Зірка опублікувала кілька знімків, на яких можна помітити знак всесвітньо відомого журналу Billboard, а також її друзів Джона Дженіка і Селену Гомес.

"Гаряча сотня Billboard" - її щотижня публікує американський журнал Billboard. Це хіт-парад зі ста найпопулярніших в США пісень.

Також відомо, що в п'ятницю, 18 грудня, Біллі Айліш святкує свій 19-й день народження. Можна тільки здогадуватися, скільки привітань їй прилетить в цей день. Біллі потроху з підлітка перетворюється в юну леді, і швидше за все, незабаром від потенційних кавалерів не буде відбою.

Чого тільки варті чутки про таємні почуття до неї ще одного кумира молоді Джастіна Бібера, який, до речі, вже перебуває у шлюбі з Хейлі Бібер (Болдуін).

Згадаймо гарячі витівки Біллі

Біллі завжди надавала перевагу великому і мішкуватому одягу, щоб приховати своє тіло, однак кілька місяців тому вона здивувала шанувальників знімками у напівоголеному вигляді.

Біллі Айліш з подругою, фото: Instagram
Біллі Айліш з подругою, фото: Instagram

Швидше за все, відпочинок на Гаваях видався особливо чудовим, бо співачка вирішила викласти в свій аккаунт кілька фото і відео в купальнику. Звичайно, ці та знімки і короткі ролики навряд чи можна назвати відкритою демонстрацією тіла, але для Instagram Біллі це справжній шок-контент.

Після того, як в Twitter почалася справжня пожежа через фотографії Біллі в майці, дівчина прийняла рішення більше не викладати в мережу занадто відвертих знімків, які можуть сказати хоч щось про її фігуру. Груди Біллі миттєво стали об'єктом для обговорення, і така сексуалізація явно припала співачці не до душі.

Також нагадаємо, що ще в березні 2020 року Біллі Айліш під час концерту, який пройшов в Майамі, представила на проекторі відео, на якому вона роздягається.

Таким чином володарка п'яти премій "Греммі" виступила проти бодішеймінга (дискримінація, заснована на засудженні чужої зовнішності - ред.).

Раніше повідомляли, Біллі Айліш живе з монстром: не спить у ліжку і боїться кожного шороху.

Як повідомляв Знай.uа, Біллі Айліш показала, хто спить на її п*пі: таким очам не можна не вірити.

Знай.uа писав, Біллі Айліш почула освідчення в коханні: завела одним поглядом.