Українська ведуча Раміна Есхакзай, яка також відома минулими стосунками зі співаком Віталієм Козловським, взяла інтерв'ю у російської відеоблогерки і співачки Саші Спілберг. Однак вибір співрозмовниці, як і сам випуск шоу "Ходят слухи", аудиторію роздратував.

Пост з анонсом нового випуску програми Раміна розмістила на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

"Саша - одна з перших російських блогерів, які з'явилися на Ютуб. На її каналі мільярд переглядів 😅

Вона 10 років відвідує психотерапевта, говорить з батьками про секс і вперше відкрито розповідає про свої стосунки", — пише про гостю програми українська влогерка.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Саша розповіла, як стала популярною, яку роль в успіху зайняли батьки і чи може психічно здорова людина хотіти популярності. Чи можна просунути канал з нуля без бюджету в 2020 році.

Чому не відбулася колаборація з Мар'яною Ро і спілкується зараз Катею Клеп. Поговорили про американську мрію і чому не варто романтизувати переїзд в США. Виступ в Держдумі, навіщо це Саші. Будинок - 2 і її ставлення до висловлювань ведучих і учасників проекту. Чому Тік Тік негативно впливає на психіку підлітків. Вперше про ставлення і ексклюзивне інтерв'ю з Парулом, хлопцем Саші", — більш детально про теми розмови написала Раміна на своєму каналі на ютубі.

Однак українська аудиторія не знайшла інтерв'ю і його героїню вартими уваги. Про це говорить низка коментарів під постом в інстаграмі.

"Просто навіщо?"

"Фу, хіба цікаві герої закінчилися?"

"Не витримав навіть 15-ти хвилин".

"Останнім часом просто пропускаю випуски, нецікаві гості☺️"

"Найгірший випуск( найгірший вибір гостя"

"Навіть немає бажання дивитися..."

"Я з такими "особистостями" навіть не збираюся дивитися. Не цікаво"


Нагадаємо, Есхакзай впевнена, що її вихованця хтось забрав собі

Як повідомляв портал Знай.ua, Раміна Есхакзай показала яскраве фото в соцмережі і заінтригувала шанувальників

Також Знай.ua писав, колишня Козловського Раміна виправдалася за скандальне інтерв'ю