Популярна українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні і екзотичний образ.

Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком. Так, 24-річна знаменитість презентувала невеликий уривок з прем'єри кліпу на пісню "Mirror" 18 грудня.

Артистка влаштувала спокусливі танці з не менш гарячими подружками, примірявши досить відверте вбрання - напівпрозорі штани і міні-топ чорного кольору з глибоким декольте і розрізом на животі. Також Мішель зізналася, що трек увійде в її майбутній англо-іспанський міні-альбом "Echale". Щоб переглянути кліп, перейдіть за цим посиланням.

"Ура! Нарештіо!!! Наша робота вже в мережі!
Хочу подякувати всій нашій команді!

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Уявляю всіх наших талановитих хлопців!
Хлопці з якими творилося на одному подиху❤️
З релізом нас всіх"

"Просто зараз підійди до дзеркала і, дивлячись собі в очі, скажи: «It's me b**ch! У мене все вийде, я все зможу!».

Зухвалий танцювальний трек Mirror занурює в настрій мого майбутнього англо-іспанського міні-альбому Echale.

Низькі музичні частоти пробираються в серце і звуть танцювати – ми з Діаною Петросян і командою GIRL POWER не втрималися, не стримуй себе і ти ☺ ️"