Анна Заворотнюк, донька російської акторки і зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк, неймовірно схожа на свою маму, яка зараз продовжує боротьбу з онкологічним захворюванням. Про це яскраво свідчать публікації дівчини у соцмережах.

Наприклад, серед останніх сторіз, розміщених на ї сторінці в інстаграмі, можна побачити молоду жінку з розпущенним волоссям на ультракороткому відео з підписом "Have beautiful dreams" (Май прекрасні думки). На кадрах чітко видно, як точно відтворені риси обличчя матері у зовнішності доньки.

Також в інстаграмі дівчина поділилася двома світлинами, на яких вона позує у топі в клітинку без рукавів й у стильних трендових окулярах. Її кучеряве волосся розпущене, проте дівчина підіймає його рукою догори. Над головою дівчини - хмари з вати. Анна підписала це так: “Хмари, фіолетова вата, літаю у них, але не забуваю про сувору дійсність”.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Невідомо про яку саме дійсність веде мову дівчина, не варто забувати про страшну хворобу матері дівчини - засоби масової інформації практично весь минулий рік розповідали про складну хворобу “няні” і її перебування на межі життя і смерті.

Анна Заворотнюк також акторка, але її кар'єра поки не надто яскрава. Окрім того, дівчина займається моделінгом.

Нагадаємо, дочка онкохворої Заворотнюк поплакалася через цькування: "Називали анорексічкой, скелетом".

Як повідомляв "Знай.ua", батько Жанни Фріске вберіг онкохвору Заворотнюк від шарлатанів: "Я через це пройшов".

Знай.ua писав, онкологія Заворотнюк виснажила її чоловіка Чернишова: Навка показала несамовитий кадр.