Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль в соціальній мережі Instagram.

36-річна виконавиця хітів "Королева ночі" і "Нічна жриця" продовжує радувати своїх шанувальників новими публікаціями і образами в них. Полякова частенько показує фанатам те, як вона виглядає в тому чи іншому випуску шоу "Маска", яке виходитиме на телеканалі "Україна".

Відомо, що знімальний період масштабного зоряного шоу-детектива почався. Проект є адаптацією всесвітньо відомого формату The Masked Singer. Ольга Полякова раніше вже представала в божевільних образах зі зйомок, а зараз вона опублікувала цілу серію знімків і запропонувала шанувальникам самим вибрати, яка ж фотографія краще. На одній з них навіть помічений Михайло Хома (Дзідзьо), який оцінив цей наряд. "Маска в дії) ну, вибираємо??? 1 2 3 4 5 6 7????",- написала вона в підписі.

Співачка постала в сукні з безліччю вирізів і глибоким декольте. На її пишних грудях був зроблений акцент завдяки круглому отвору по-центру. "У всіх ти, душенька, нарядах хороша", "Цей наряд їй зовсім не до лиця", "С*кс звичайно, але на мою трохи перебір вже", "Я без черги, мені третю!", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадавши, Полякова в одному лише халатику прочинила груди: "Відрізала, а що пришила?"

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Полякова перетворилася на зухвалу "пацанку", Королеву ночі не впізнати: "В душі я така"

Знай.ua писав, Оля Полякова показала новий образ для шоу "Маска": "Супер-пупер сексуальний лук"