Популярна українська співачка і ведуча "Танці з зірками" Тіна Кароль часто радує шанувальників новими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram.

Нещодавно на сторінці її офіційного бренду з'явилася ароматична свічка, створена скульптором по одному з її знімків, як зараз жінка вирішила подякувати своїм шанувальникам за перемогу в номінації.

"Найнижчий уклін всім, хто голосував! Неймовірно, що альтернативне, народне, чесне голосування показує зовсім інші реалії шоу-бізнесу! Я буду горіти в любові до Вас і до сцени, і моє полум'я не згасне ніколи! Мій сенс життя-творити! До зустрічі наступного року, де обіцяю неймовірні сюрпризи", — написала вона у підписі до відео. Тіна Кароль перемогла в номінаціях "Артист року" і "Альбом року" на Culture Awards 2020. І подякувала всім у масивній фіолетовій шубі.

"Не видаляй більше, я минулого разу так то, великий коментатор, далі-більше .... красуня", "Вітаю тебе, артист мого життя", "Тіна, вітаю! Нехай у Вас все задумане вийде!", "Любимо і вітаємо з перемогою, заслужено", — написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Кароль розпалила пожежу, МНС тут не допоможе: "Не гаситься". Виявилося, що фанати співачки просто згоряють від нетерпіння і не можуть дочекатися нових композицій.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль витончено оголила тіло і зізналася в коханні: "Сумую за дотиком..."

Знай.ua писав, Тіна Кароль пропонує себе підпалити за гроші: "Совість не дозволить"