Епатажна Анастасія Покрищук показала відьомський сміх.

31-річна героїня четвертого сезону реаліті "Від пацанки до панянки" Анастасія Покрищук відома завдяки своїй яскравій і епатажній зовнішності. Вже на проєкті у неї були збільшені губи та вилиці. З того часу вона встигла збільшити ще й груди та зробити ліпосакцію підборіддя та вставити імпланти у вилиці.

Зараз за метаморфозами популярної блогерки, відомої в мережі під ніком Just Queen, стежить понад 200 тисяч користувачів Instagram. А Покрищук не втомлюється шокувати їх новими витівками.

Увечері п'ятниці, напередодні дня Святого Миколая у Покрищук вселилась нечиста сила. Про це свідчить відьомський сміх, який продемонструвала Анастасія.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Підписникам Покрищук сподобався її жарт і вони взялись висловлювати припущення, на сміх якої істоти подібні ті звуки, що видала Анастасія.

"Сміх Малефісенти";
"Як з фільму поворот не туди)";
"Це рингтон";
"Відьомський сміх";
"Бісова лялька", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, Покрищук розповіла про колишнього

Як повідомляв портал Знай.ua, Покрищук показала, як виглядала рік тому

Також Знай.ua писав, Анастасія Покрищук дала прочухана настирливим дівчатам