Відома українська супермодель Алла Костромічова є ведучою і наставником у телепроекті "Топ-модель по-українськи". Вона ставала обличчям багатьох всесвітньо відомих брендів і ходила найвідомішими світовими подіумах.

Зіркова красуня часто ділиться з шанувальниками кадрами зі свого особистого і професійного життя в Instagram. Нещодавно модель розмістила в соцмережі архівну фотографію, зроблену 14 років тому під час кастингу в Парижі. Варто зазначити, що з тих часів Алла майже не змінилася і виглядає такою ж привабливою і молодою, як у 20 років.

"Мій перший паризький модельний тест. Випадковий кадр, без ретуші... Одному Богу відомо, як вийшов такий колір очей. Я не пам'ятаю як звали фотографа... здається, Deniel. Мені тут років 20, напевно... як було б круто знайти ще кадри з тієї зйомки... Н - ностальгія..." - написала Костромічова.

Алла Костромічова, фото з Instagram

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше Алла Костромічова з'явилася з трьома фіналістками "Супер топ-модель по-українськи".

Як повідомляв портал Знай.uа, на офіційній сторінці "СТМПУ" в соцмережі Instagram показали знімки фіналісток, які зачаровують. У кадрі дівчата позують під час зйомок останнього епізоду проекту.

Також портал Знай.uа писав, що Даша Майстренко з "Супер топ-модель по-українськи" презентувала першу колекцію власного бренду.