Павло Зібров - відомий український виконавець і цінитель жіночої краси, який періодично ділиться зі своїми шанувальниками в соціальній мережі Instagram яскравими фото і відео.

А зараз співак вирішив привітати фанатів з Днем Святого Миколая, як з одним з найбільш радісних і світлих свят. Для цього він опублікував знімок зі своєю 23-річною дочкою.

"З його приходом кожен з нас сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, яка під силу тільки Святому.
Бажаємо справжнього дива і безмежної радості, добрих посмішок рідних і любові, веселих миттєвостей і гарного настрою, світлої надії і міцної віри в доброту. Нехай Святий Миколай принесе щастя у ваші родини та благополуччя рідній Україні. P. S. Діана сказала, поки є батьки - ми діти, тому під подушкою знайшла маленький подаруночок від Миколайчика", — написав Зібров у підписі до знімка.

Їх сфотографували на вулиці, в обнімку, посміхаючись і дивлячись прямо в камеру. В кінці привітання Павло поцікавився у аудиторії, як вони святкують цей день і чи отримали вони або їхні діти подаруночок або солодкість під подушкою. "Діана знає як ненав'язливо натякнути на подарунок від Миколи", "Звичайно, я подарунок мамі, мама з татом мені, мама подарунок тату, тато - мамі... Всі щасливі, а ви чудові, зі святом вас!!!", "Зі святом!! Ви прекрасні обидва на цьому фото!", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, розгнівана дружина вигнала Павла Зіброва зі спальні, справа в вусах: "Мій зв'язок з космосом"

Як повідомляв "Знай.ua", Зібров сполошив фанатів дивним фото, є ще порох в порохівницях: "Такий великий!"

Знай.ua писав, Зібров зробив знаменитою свою сучку: "Нелегка робота"