Відома українська співачка, Ірина Білик не надто часто ділиться зі своїми шанувальниками новими знімками і відео в соціальній мережі Instagram.

При 369 публікаціях і такій же кількості підписок, за життям виконавиці стежать більше 361 тисячі чоловік.

А зараз вона разом з іншими зірками шоу-бізнесу постала в студії звукозапису, щоб заспівати колядку для українців. Конкретно на опублікованому фрагменті на сторінці в соцмережі Ірини Білик вона постала з Виконавцем Alekseev, що є півфіналістом "Голосу країни" і представником Білорусі на "Євробаченні" в 2018 році.

"Зі святом вітаємо Вас! Дивіться і слухайте нашу Колядку! Гарного перегляду. Нехай ця Колядка принесе в дім кожного українця злагоду, добро і здоров'я!", - написала вона у підписі до публікації. А ось на повному відеозаписі колядки, опублікованому на Youtube-каналі Олександра Пономарьова, крім озвучених трьох співаків також зібралися Тіна Кароль, Олег Скрипка і Михайло "Дзідзьо" Хома.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Іра, які ви всі класні! Вітаю з прийдешніми святами! Нехай Господь З ангелами оберігає", "Красиве виконання", "Спасибі! Дуже красиво!", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, собача мадонна: Ірина Білик вирішила створити власну ікону перед Різдвом

Як повідомляв "Знай.ua", Білик оточила себе дітьми і підвела підсумки року: "Не найкращий"

Знай.ua писав, колишній Білик Коляденко заблукав у лісі і благає про допомогу: кличе в паніці Іру