Український співак EL Кравчук, чий пік слави випав на 90-ті роки XX століття, поділився світлиною, у якій він позує з парою білих крил.

Відповідна публікація була розміщена на сторінці музиканта у соціальній мережі "Інстаграм".

"Друзі, спокійно. Новий рік в мене вже почався", — підписав фото Ель Кравчук, вживши в оригінальному тексті значну кількість смайликів.

На знімку співак, одягнений у білі штани, білий плащ і чорну з візерунком сорочку, позує біля танцівниць у сценічних костюмах. На жінках маски сов і усіяні стразами блакитні боді з довгим рукавом, а також сріблясті чоботи-ботфорти. Кожна з них тримає величеньке біле крило таким чином, що воно немов виростає зі спини Ель Кравчука, таким чином перетворюючи скандального чоловіка на своєрідного янгола.

EL Кравчук, фото Інстаграм
EL Кравчук, фото Інстаграм

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Цікаво, що ще за 27 днів до Нового року календар EL Кравчука співпадав з загальновизнаним, про що він навіть писав у соцмережах.

Не виключено, що щось у планах зірки 90-х змінилося і Новий рік він все ж вирішив зіграти раніше, заодно й намітивши для себе роль різдвяного янгола.

Нагадаємо, Зірка 90-х EL Кравчук пригадав, чому жив із Андрієм Данилком: пристрасть, ризик і шок.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що улюбленець Данилка одягнув гамівну сорочку і понівечив обличчя: "Я не божевільний".

Також портал "Знай.uа" писав, що колишня учасниця гурту ВІА Гра Котова з оголеним стегном показала, на що здатна: "Ох, Танюша..."