Тенісистка Марія Шарапова виходить заміж. У день Святого Миколая, 19 жовтня, спортсменка у себе в Instagram оголосила про заручини. При цьому її обранцем став один з найбільш завидних женихів Великобританії — засновник аукціонного дому Paddle8 Олександр Гілкс. Він також відомий, як один з найближчих друзів принців Гаррі і Вільяма.

Я сказала " так " в перший же день нашої зустрічі. Це був наш маленький секрет", - підписала Марія серію фото і відео. У коментарях пару вже привітали чоловік принцеси Беатріс Мапеллі Моцці і брат Кейт Міддлтон — Джеймс.

"Спасибі за те, що робиш мене дуже-дуже щасливим хлопцем і що відповіла "так". Радий прожити з тобою життя, любити тебе і вчитися у тебе, - написав, у свою чергу, Олександр, опублікувавши знімок з Марією з написом Future ("майбутнє").

Пара приховує, коли саме відбулися заручини, і не показує обручку. Однак фанати підозрюють, що це сталося ще в січні 2020 року. Саме тоді зародилися перші чутки про заручини Шарапової з багатієм Олександром, які пара не поспішала ні підтверджувати, ні спростовувати. І тільки тепер таємне стало явним.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадавши, російська тенісистка Марія Шарапова оголосила про завершення кар'єри

Як повідомляв портал Знай.uа, Марія Шарапова заявила, що втомилася боротися зі своїм тілом

Також Знай.uа писав, Шарапову підловили в червоному купальнику на пляжі