Російська акторка Ліза Арзамасова, відома роллю Галини Сергіївни у сіткомі "Татусеві дочки", вийшла заміж за тренера з фігурного катання Іллю Авербуха.

Про це повідомляє російське видання Super.

Між чоловіком і дружиною більш ніж 20-річна різниця у віці: Арзамасовій на момент укладення шлюбу усього 25, у той час як Авербуху 18 грудня виповнилося 47 — зовсім нещодавно "Галина Сергіївна" вітала його з днем народження на своїй сторінці в Інстаграм, а тепер вже розміщує відео з весілля.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Церемонія проходила в Москві у вузькому колі друзів і близьких. Ліза була в сукні блакитного кольору з відкритими плечима, а Авербух у світлих штанах, білій футболці і темному піджаку.

Для Арзамасової цей шлюб стане першим, а ось для Авербуха - вже другим: раніше він був одружений з фігуристкою Іриною Лобачовою.

Ліза Арзамасова та Ілля Авербух, фото: hellomagazine.com
Ліза Арзамасова та Ілля Авербух, фото: hellomagazine.com

Цікаво, що впродовж довгого часу пара не підтверджувала чутки про роман, через що шанувальники навіть почали сумніватися у їх правдивості. Лиш на вечірньому шоу Івана Урганта ви підтвердили інформацію про свої стосунки — на той час акторка і фігурист вже прожили разом більше двох років. А познайомилися вони набагато раніше, вже понад 10 років - з часів програми "Лід і полум'я".

Нагадаємо, Ілля Полежайкін з "Татусевих дочок" потрапив до реанімації після падіння з 12-метрової висоти.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка "Татусевих доньок" знялася у відвертій фотосесії для чоловічого глянцю.

Також портал Знай.uа писав, що старшенька з "Татусевих доньок" попалася в тенета одіозного актора: спав п'яний у чужому авто і бив колишню.