Українська співачка Тіна Кароль поділилася загадковим постом на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

У публікації можна почути фрагмент з пісенної трилогії "Найти своих" з останнього однойменного альбому. Перед ним звучить шум натовпу — можна припустити, що це запис з живого виступу Кароль.

Анімація у відео теж не дуже звичайна: у центрі композиції круг з зображенням співачки на своїй площі. Цей круг рухається поступальними рухами уперед і назад зверху над решітчастою структурою. Наприкінці відео заставка змінюється на один з варіантів постерів до альбому — наразі з оголеною Тіною Кароль, принади якої прикриті лише схрещеннями рук та ніг.

Не так багато пояснює і опис до публікації. "Оказалось счастье в простом кроется, найти своих и успокоиться…" — це рядки з її пісні. А ось "Скучаю сильно… Жду встречи с вами...." можна сприйняти і як прощання зірки перед канікулами, так і як її бідкування з приводу карантину, який обмежив проведення багатьох заходів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадавши, раніше спокуслива Тіна Кароль обеззброїла чоловіків "ногою Анджеліни Джолі".

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль одягне українок у золото: "Ключ до натхнення".