Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив кумедне фото, беручи участь в зйомках перед новорічними святами і примірявши дуже незвичайне вбрання, позуючи в гримерці.

Так, артист надів круглу і пухнасту хутряну шапку чорного кольору, а також яскраво-червону "королівську" мантію, суцільно вкриту блискучими паєтками з масивним білосніжним коміром в чорну цяточку. При цьому шоумен пожартував, що розкішне вбрання - всього лише його нова піжамка.

"Як вам піжама? )))"

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті, порівнюючи кумира з різними культовими персонажами з новорічних фільмів і жартівливо цікавлячись, чи не спекотно спати Юрію в такому царському вбранні: "@yuriy_tkach Піжама...Юра не називай себе так!😂 😂 😂 ", "А тепер під душ, як Іполит! Ха-Ха! 😂 ❤ ️ 😂 ", "Юрчику піжама супер але чи не занадто вона спекотна😊 😊 👍 👍 👍", " цар, дуже приємно , цар! ❤ ️ ", "Головне тепленько в ній👍 🤗", "Шалений імператор😂 😂 😂"," бомбезна, вам все пасує:)", "піжама Супер! І ви красунчики з вашою сім'єю! 😍 😍 😍 ", "Цар - батюшка, ЦАР".