Популярна українська фотограф, експерт шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з фанатами в Instagram кадрами з життя і різних зйомок.

Нещодавно знаменитість похвалилася пікантним кадром, позуючи на зйомках проекту "СТМПУ" разом із зірковими колегами: Аллою Костромічовою і Сергієм Нікітюком. Так, на фото Алла і Соня робили вигляд, ніби лаються, невдоволено дивлячись одна на одну на тлі столу для пінг-понгу з ракетками в руках, поки сам Сергій сидів на стільці і тримав в руках м'ячик.

Плакидюк приміряла розкішну довгу сукню з глибоким декольте і яскраво-зелені високі рукавички, вибравши жіночний образ для останнього, фінального випуску шоу 21 грудня на "Новому" каналі, який і визначить, хто нарешті стане головною супер-топ-моделлю України. До слова, у фіналі опинилися три учасниці: Тетяна Брик, Олександра Литвин і Дарина Майстренко.

"Цей день настав!

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Незважаючи на пандемiю, закриття багатьох ТВ-проєктів та суцільний світовий хаос #СУПЕРСЕЗОН відбувся і знову зміг змінити чиєсь життя❤️ тож запрошуємо вас на грандіозне святкування і суперфінал #супертопмодельпоукраїнськи сьогодні о 19:00 на новому каналі!

Не пропустіть!"