Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram.

Нещодавно знаменитість виклав трепетний фото-портрет їх з Примадонною сина Гаррі, який позував у сімейному замку в селі Грязь. Так, першокласник приміряв чорно-білий светр і сірий фартух, загадково дивлячись в камеру.

Варто відзначити, що у хлопчика, який відрізняється спокоєм і розважливістю, є і харизматична сестричка-близнючка Ліза, яка просто обожнює бути в центрі уваги. І якщо Ліза більше схожа на зіркову маму Аллу, то Гаррі - справжня копія Максима.

"✊🏻 #гарригалкин

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

фото: Олександр Мельников"

Фолловери не пройшли повз, засипаючи хлопчика компліментами і навіть порівнюючи його з колишнім чоловіком Пугачової, Філіпом Кіркоровим: "Красивий хлопчик, я взагалі в захваті від Ваших Лізи і Гарі, такі розумні виховані не розпещені, розумненькі, приємно завжди дивитися😍", " чому я бачу Кіркорова?😬 😬 😬 ", "Багато волосся і очі є, успішним буде явно😏", "красивий хлопець. Є в кого! Батьки красиві!!!😍 ", "Очі Кіркорова", " дуже схожий на Вас, Максим🔥".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через Кіркорова, в якому постраждав Галкін.