Молодша сестра Кім Кардашьян, 23-річна Кайлі Дженнер піддалася нападу зоозахисників, коли поїхала в бутік Moncler за черговою шубкою.Про це повідомив портал TMZ.

Молоду бізнесвумен, очевидно, сфотографували співробітник або відвідувач магазину, а потім переслав фото активістам. Зоозахисники з гучномовцями, транспарантами і в тематичних футболках прийшли до бутіку і чекали Кайлі біля виходу.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Коли Дженнер вийшла з магазину і разом з особистими охоронцями попрямувала до свого Rolls-Royce, активісти її оточили і почали критикувати за любов до хутра, скандуючи: "Ганьба тобі!", "Ти чудовисько!", "З тварин здирають шкуру живцем". Вони також оточили машину Кайлі, тому тому водієві і охоронцеві знадобився час, щоб провести зірку до машини.

Нагадавши, як Кайлі Дженнер перетворилася на кобру-спокусницю.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кайлі Дженнер виклала в мережу спокусливі фото, на яких з'явилася в компанії батька своєї дочки Тревіса Скотта.

Також портал Знай.uа писав, як Кім Кардашьян помилково виклала невідредаговане фото, яке змусить вас забути про комплекси.