Українська танцівниця і хореограф Олена Шоптенко, яка відома перемогою в першому сезоні "Танців з зірками" разом з тодішнім коміком і нинішнім президентом Володимиром Зеленським, вирішила поділитися в свій день народження, який у неї був рік і який висновок вона змогла зробити.

"Всі пишуть про те, що 2020 рік був складним і з надією чекають приходу 2021. А я, зізнаюся вам, з величезною радістю закінчую свій 32-ий рік життя, так як він був дійсно складним не тільки через коронавірус і всіх його випливають", - пише Олена.

Хореограф зізналася, що для її 2020 теж був сповнений випробувань і потрясінь. Вона переконана, що це точно її трохи змінило.

"Щороку в день свого народження я фіксую на папері тезу, який приніс мені минулий рік і, який стане черговим поповненням в "скарбничку" дорослішання. І в цьому році він наступний: «неможливо що-небудь поміняти, не почавши з себе». Все, що зовні залежить від того що всередині. І замість того, щоб битися з вітряками, краще боротися зі своїми страхами і комплексами ☺ Так ось мій 33-ий рік життя буде набагато краще 32-ого, тому що таким я його зроблю сама ☺ ️ а ще сьогодні понеділок, і це означає Саме час почати нове життя і худнути", - написала Шоптенко.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, переможниця "Танців з зірками" Шоптенко спокусила шанувальників сукнею без нижньої білизни.

Як повідомляв Знай.uа, легенда" Танців з зірками " Шоптенко придумала приємне схуднення.

Також Знай.uа писав, що легенда" Танців з зірками " Шоптенко перенесла українців до старої Франції.