На сторінці українського виробника телевізійних шоу, гумористичних телепрограм, кінофільмів і серіалів "Дизель Студіо" в соціальній мережі Instagram з'явилася публікація з кількома фотографіями, яка віщує новий випуск "Дизель Шоу" з привітанням з Новим роком.

"Цієї п'ятниці в новому випуску "Дизель Шоу" на вас чекають не тільки найкращі жарти, а й привітання З Новим роком. Заводна і весела пісня "Новий рік, новий день" зарядить вас і святковим, і позитивним настроєм. Ви тільки подивіться на наших красивих і ошатних артистів! Відразу відчуєте атмосферу свята. Скоро зустрічати Новий рік, а в п'ятницю і зовсім вже Різдво. Не пропустіть зимове "Дизель шоу" 25 грудня о 20:10 на нашому youtube-каналі!",- написано в підписі до публікації.

На знімках постали багато акторів проекту прямо на сцені під час виступу. Серед них можна помітити Олександра Бережок, Вікторію Булітко, Євгена Кашенка, Яну Глущенко, Євгена Сморигіна, Сергія Писаренка та інших.

"Привіт дизелі! Найкращі! Хлопці чи буде 3 сезон татусів і коли?", "Який же класний колектив! Чекаємо з нетерпінням", "Кращі", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Нагадаємо, у політиці не тільки "дружки" Зеленського, учасник "Дизель шоу" зробив інтригуючу заяву - "Всі підуть"

Як повідомляв "Знай.ua", Булітко з "Дизель шоу" показала правдиву реакцію на комуналку, гумор тут не допоможе: "Відразу свідомість втрачають..."

Знай.ua писав, зірка "Дизель шоу" Сморигін видав вегетаріанський рецепт улюбленої страви на Новий Рік