Нещодавно відома акторка, раніше відома за ім'ям Еллен Пейдж, яка зіграла в серіалі від Netflix "Академія Амбрелла", оголосила, що вважає себе трансгендером і ідентифікує себе як чоловік на ім'я Елліот.

Так, днями актор вперше після зізнання на весь світ, що він трансгендерна персона опублікував фотографію на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Від щирого серця, дякую. Ваші любов і підтримка стали найбільшим подарунком. Бережіть себе, підтримуйте один одного", - зазначив Елліот у підписі до знімку.

Елліот Пейдж, Фото Getty images
Елліот Пейдж, Фото Getty images

Він закликав свою багатомільйонну армію шанувальників підтримувати організації допомоги трансгендерам.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Побачимося в 2021 році. Цілую, Еліот", - написав зірка.

Елліот Пейдж, пост в Instagram

Відомо, що в 2014 році Елліот, відомий як Еллен, зізнався в нетрадиційній орієнтації.

Раніше ми також писали про те, що на початку грудня цього року Пейдж оголосив себе трансгендерною персоною і попросив підписників називати його з цього моменту Еліотом.

Нагадавши, вагітний хлопець звів світ з розуму – природа взяла своє.

Як повідомляв портал Знай.uа, до Київради балотується відома трансгендерна активістка: "Здається ми дійшли до Європи".

Також портал Знай.uа писав, що відома модель-трансгендерка розповіла про знущання: "Кидали їжу, намагалися побити, душили..."