Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Зараз вона в соціальній мережі, де за її життям стежать більше 5 мільйонів чоловік, опублікувала нове фото і ознаменувала його "Beauty day" — днем краси.

"Beauty day. Так подобається ця передноворічна метушня, яка охоплює всіх нас перед святами-купити подарунки, прикрасити будинок (і себе теж☺️), закінчити всі справи і написати список нових. До речі, сьогодні вийшов мій довгоочікуваний влог на YouTube. Він дуже цікавий, смішний і по — справжньому Новорічний", - написала вона в підписі до знімка, на якому постала в спеціальній шапочці на голові і з тарілкою перед собою, в якій можна розгледіти всілякі інгредієнти для салатів.

"Настя Досить сидіти в інстаграмі!", "Концтабір ти наш улюблений ...вже впаденки навіть під оченятами", "Відмінно виглядаєте!", "Красива дуже", "Якою доставкою їжі користуєтеся?", "Обожнюю вашу творчість!!!!!", "Хто це", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Настя Каменських позбулася головної "родзинки", тепер не дізнається навіть Потап: "Як дівчисько"

Як повідомляв "Знай.ua", Каменських несподівано засвітилася з малятком на руках, на Потапа зовсім не схожа. Вона притискає до себе безпородну дворняжку, тим самим показуючи: в любові до простих тварин, без родоводу і "наворотів", немає нічого ганебного, нічого брудного.

Знай.ua писав, заміжня Каменських поманила чоловіків ультра коротким платтям: "Обожнюю загадки"