Відомий російський естрадний співак, актор і композитор Філіп Бедросович Кіркоров частенько радує своїх шанувальників новими публікаціями в соціальній мережі Instagram.

53-річний виконавець зовсім недавно піднімався на сцену до Анастасії Стоцької після вистави і кидався на неї з обіймами, що і спонукало безліч чуток про те, чи разом артисти знову.

Адже колись Кіркоров особисто продюсував її. А зараз хоч Стоцька і не з'являється на естраді, вона продовжує співати в московських мюзиклах, одним з яких став "Шахи". "Все, що відбувалося на цих вихідних-було заради тебе! @100tskaya", - написав Філіп Кіркоров у підписі до двом знімкам, на першому з яких зірки шоубізнесу відображені в моменті поцілунку. У цей момент у Анастасії в руках безліч букетів квітів. На другій же фотографії вони вже не цілуються, тому можна увагу звернути на пальто музиканта і те, що він знаходиться в окулярах.

"Я так і знав що там щось є ! Прямо підозрював", "Романтично і красиво", "Ну які класні і красиві!", "Звичайно. Вона ж мама вашого сина. Він просто Ваша копія", "А потім всі дивуються, чому діти на нього схожі", — написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Стоцька і Кіркоров знову разом? Колишній Пугачової видерся до рудої бестії: "Моя дівчинка″

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Філіп Кіркоров всіх обманював? Випадкове фото викрило колишнього Алли Пугачової

Знай.ua писав, Кіркоров зачарував 33-річною "пасією" з розкішними формами: молода копія Пугачової