На зйомках “Супер топ-моделі по-українськи"граціозно" відзначилася " фіналістка другого сезону Аріна Любітєлєва, якій довелося вийти з проекту.

Модель з незвичайною, але привабливою зовнішністю вляглася на тапчан в довгій ніжно-блакитній сукні, і, відкинувшись назад, задерла ніжку в туфельці на високих підборах. Відповідне відео, що прикувало погляди тисяч українців, з'явилося на офіційній сторінці "Топ-моделей по-українськи" в Instagram.

" За кадром: відео! Аріна: Ні слова більше😅 Ох і що ж вона нам ще цікавого видасть на фіналі #СТМПУ ?😅 ",- йдеться в коментарі до відео.

Фанати оцінили сміливу "витівку", Любителевої.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

“Арина 😍 ждала ее в финале” ,” Це ніби то: "Дивіться кого ви вигнали!"😂😻”, “Ведёт себя как победительница, думаю, её вернут и она выиграет🌚”, “Аріна мала виграти. Після її Предметки я в цьому пересвідчилася.”, “Королеваааа🔥“, “Она на испытаниях так не старается хпхпхп😂” - писали комментаторы.

Нагадавши, Таня Брик з СТМПУ розважила чоловіків оголеними принадами, фаворитка шоу вміє вражати.

Як повідомляв Знай. ua, Віра Брежнєва назвала головну перешкоду для жіночності.

Також Знай. ua писав, що топ-модель з суперсезону Таня Брик проміняла тренажерку на пілон.