У п'ятницю, 18 грудня, відбувся довгоочікуваний фінал шоу "Холостячка", в якому зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина вибирала переможця між Олексієм Тригубенком і Олександром Еллертом.

Акторка в сукні "нареченої" прийняла пропозицію руки і серця від сценариста "Кварталу 95" і зізналася йому в коханні.

На офіційній сторінці проекту в соцмережі Instagram після фіналу поділилися кумедним уривком зі зйомок, на якому Олександр Еллерт з незадоволеним обличчям обурено розмахує руками і говорить на відео: "Чого?!"

Таким оригінальним способом творці проекту відповіли глядачам, які розкритикували Ксенію Мішину за її вибір у фіналі. Відзначимо, що багато хто сподівався, що акторка вибере ідеального Олексія, але серцю не накажеш.

"Коли почитали деякі коментарі під постами🤷", - жартівливо йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Коли читаєш коментарі диванних критиків", "Такі ж емоції, від коментів🤦", "Саня найкращий", "Самовпевнений індик😘", - пишуть під постом користувачі соцмережі.

скріншот

скріншот

Нагадавши, раніше Оля Полякова розкритикувала вибір Ксенії Мішиної у фіналі "Холостячки": "Нічому життя не вчить".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олександр Еллерт зробив несподіване зізнання про минуле з Ксенією Мішиною: "Зустрічалися неодноразово".

Також портал Знай.uа писав, як шанувальники "Холостячки" відреагували на Мішину в обіймах Еллерта: "Льоху шкода".